Vi er dk-tec


De fleste av våre kunder er den såkalte "arbeidsmannen" - og det er også flertallet av oss i DK-TEC. Nettopp derfor kan vi tilby kompetente, jordnære og realistiske råd. Vi vet hva vi snakker om, og i stor grad også hva vår målgruppe har av behov, utfordringer og ønsker for sine maskiner og verktøy. Dette er hjørnesteinen i vårt firma - for å gjøre hverdagen enklere for deg som jobber med drift av småbruk, gartneri, arbeid i borettslaget, på kirkegården, i skogbruket, på rideskolen etc. etc. 

VÅRE VERDIER

Vi verdsetter selv trygghet, pågangsmot, anstendighet i vårt daglige arbeid og vår samhandling med hverandre - og derfor er dette også tre av verdiene vi baserer vårt selskap og vår tilnærming til våre kunder på. Det skal være trygt for deg å handle hos oss - ikke bare i kjøpsprosessen, men også både før og etter. Når du er i kontakt med oss, skal du merke en handlekraft og ikke minst: en handlelyst. 

Vi legger stor stolthet i ordentlighet. Vi lover ikke mer enn vi kan holde, og vi gjør vårt beste for at du skal føle deg tatt på alvor og behandlet med respekt.

 

Du må gjerne forvente noe av oss - faktisk håper vi at du gjør det! 

finn oss